Zdravstvene ustanove i obdanista

Published on 04/04,2013

VESTA POWER

Univerzalni deterdžent za pranje svih površina koje podnose tretiranje vodom (podne-zidne pločice, staklene površine, plastične, metalne, drvene površine).

VESTA BRITE

Koncentrovano sredstvo za pranje posuđa u kuhinji, radnih površina, opreme i podnih pločica kao i naslage dnevno nataloženog kamenca.

SUPER SKLEEN

Visoko koncentrovani praškasti deterdžent za odmašćivanje u kuhinji (plehova, rerni, ringli, roštilja). Što je voda toplija efikasnije je odmašćivanje. Koristi se i u mašinama za pranje velikog posuđa.

ENVIRON

Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju svih površina. Uništava baktrije, mikroorganizme, viruse i neprijatne mirise. 100 % Biorazgradiv ide u kanalizaciju bez neutralizacije.

LPH

Koncentrovano sredstvo za pranje i dezinfekciju sanitarnih čvorova, pločica, hodnika, kada za kupanje, otpušavanje odvodnih slivnika, uklanjanje neprijatnih mirisa.

SEPTISOL

Medicinsko sredstvo za pranje i dezinfekciju ruku sa heksahlorofenom i 3 vrste biljnih ulja, koja štite kožu i omogućavaju višestruku upotrebu u toku dana, a da pri tome ne izaziva crvenilo, peckanje, ljušćenje i svrab kože.

TY ION R40

Koncentrovano praškasto sredstvo za skidanje naslaga kamenca. Ima ugrađen inhibitor da ne oštećuje tretirani materijal.
 

 

 

 

 

 

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=199394

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Zdravstvene ustanove i obdanista