Plastenici i staklenici

Published on 04/04,2013

ENVIRON

 

Sredstvo za tretman poljoprivrednog zemljišta.

 

Dezinfekcija zemljišta preparatom ENVIRON protiv nematoda, bakterija, gljivica i virusa koji su prisutni u zemljištu. ENVIRON deluje "kontaktno" na mikroorganizme pa se preporučuje navodnjavanje rizosfere. Prema nešem iskustvu to je 100 do 150 litara ENVIRON-a po hetkaru. Environ je visoko koncetrovani proizvod, razblažuje se vodom u razmeri 1:200, a količina može varirati u zavisnosti od veličine površine i vlage zemljišta. Vlaga bi trebalo da se spusti do 60 cm, radi boljeg dejstva na nematode.

 

BIOAKTIV (mikrobiološki kompleks)

 

Mikrobiološki kompleks koji predsatavlja mješavinu prirodnih nepatogenih mikroorganizama i gljivice koji se koriste u poljoprivredi.

Biološke osobine: Revitalizator baziran na sinergičnoj akciji prirodnih mikroorganizama koji se dodaju zemljištu ili supstratima pospešujući transformaciju organske supstance u humusu.

Agronomske karakteristike: Biološka revitalizacija rizosfere, sinergizacija i asocijacija sa đubrivima, perfektna kombinacija sa solarizacijom i sa smanjenom dozom fungicida, stvaranje veštačkih substrata koji se mogu ponovo iskoristiti putem kontrolisane upotrebe.

http://westchemie.biz/ratarstvo.html


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=199386

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Plastenici i staklenici  1. Visit Laser hair removal London cost

    Very well done.