Zdravstvene ustanove i obdanista

Published on 09:42, 04/04,2013

VESTA POWER

Univerzalni deterdžent za pranje svih površina koje podnose tretiranje vodom (podne-zidne pločice, staklene površine, plastične, metalne, drvene površine).

VESTA BRITE

Koncentrovano sredstvo za pranje posuđa u kuhinji, radnih površina, opreme i podnih pločica kao i naslage dnevno nataloženog kamenca.

SUPER SKLEEN

Visoko koncentrovani praškasti deterdžent za odmašćivanje u kuhinji (plehova, rerni, ringli, roštilja). Što je voda toplija efikasnije je odmašćivanje. Koristi se i u mašinama za pranje velikog posuđa.

ENVIRON

Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju svih površina. Uništava baktrije, mikroorganizme, viruse i neprijatne mirise. 100 % Biorazgradiv ide u kanalizaciju bez neutralizacije.

LPH

Koncentrovano sredstvo za pranje i dezinfekciju sanitarnih čvorova, pločica, hodnika, kada za kupanje, otpušavanje odvodnih slivnika, uklanjanje neprijatnih mirisa.

SEPTISOL

Medicinsko sredstvo za pranje i dezinfekciju ruku sa heksahlorofenom i 3 vrste biljnih ulja, koja štite kožu i omogućavaju višestruku upotrebu u toku dana, a da pri tome ne izaziva crvenilo, peckanje, ljušćenje i svrab kože.

TY ION R40

Koncentrovano praškasto sredstvo za skidanje naslaga kamenca. Ima ugrađen inhibitor da ne oštećuje tretirani materijal.
 

 

 

 

 

 

 


Auto perionice i transportna sredstva

Published on 09:38, 04/04,2013

VESTA POWER

Alkalni čistač koji skida sve vrste prljavština, unutar i spolja transportnih sredstava, motora svih površina koje podnose tretiranje vodom). Efikasan u toploj i hladnoj vodi. VESTA POWER nije deterđžent, nego emulzija koja lako i efikasno razgrađuje prljavštinu, a ne nagriza površine koje tretira. Ovim preparatom se mogu prati sedišta od kože i drugih materijala.

 

DOUBLE BARREL

Alkalno sredstvo za skidanje jakih masnoća, zaprljanih mašina, vagona, brodova, benziskih pumpi, kompletne opreme koja se ne pere svakodnevno.

http://westchemie.biz/transportna%20sredstva.html

 

 


Benzinske stanice

Published on 09:35, 04/04,2013

<A href="http://www.tripleclicks.com/14127609">
<IMG src="http://www.sfimg.com/SFIBanners/banner429.jpg" border="0"/ ></A>

DOUBLE BARREL

Koncentrovani alkalni čistač za jake masnoće, efikasan na visokim temperaturama, ne ostavlja nikakav ostatak u obliku filma, ima ugradjen omekšivač koji omogućava dejstvo i u tvrdoj vodi. Upotreba na svim površinama kojima ne šteti voda.

Biorazgradiv je može u kanalizaciju bez neutralizacije. Koristi se u koncentraciji za jako zaprljane površine 1 : 30 l vode i redovno održavanje 1 : 50 l vode.

 

ČIŠĆENJE MASNOĆA OD PRODUKATA NAFTE

 

Kod havarija na pogonu, saobraćajnih nezgoda gde je došlo do curenja naftnih derivata (mazut, dizel gorivo, lož ulje), u procesnim pogonima, tretirati sa emulzivnim preparatom VESTA POWER da skupi masnoćema zatim sa SUPER SKLEEN-om, koji iste razgrađuje i uništava.
 (Dalje)


Rafinerija nafte

Published on 09:31, 04/04,2013

TY ION R 40

 

Sredstvo za uklnjanje ljuske kamenca unutrašnjih sistema, održavanje velikih rezervoara, bojlera. Sastoji se od suve kiseline i inhibitora , idikatora stanja i sprečava uništavanje čelika, legure bakra, aluminijuma tokom procesa čišćenja.Voda može biti hladna, ali učinak je 10 puta brži ako je temperatura vode viša,max. od 60 -70 C.

 

WESTA POWER

 

Alkalni čistač koji skida sve vrste prljavština sa metalnih,rosfrajnih,plastičnih površina(na svim površinama koje podnose tretiranje vodom). Efikasan i u toploj i u hladnoj vodi. Biorazgradiv. 

http://westchemie.biz/energetska%20postrojenja.html

 

 

 

 


Toplane i elektrane

Published on 09:29, 04/04,2013

F.O.E 32 – KATALIZATOR ZA BOLJE SAGOREVANJE MAZUT

Katalizator sagorevanja F.O.E. 32 povećavanjem efikasnosti sagorevanja smanjuje na minimum naslage ugljenika i čine vrhove žižka čistim što povećava efikasnost sagorevanja.

TY ION R 40

 

Sredstvo za uklnjanje ljuske kamenca unutrašnjih sistema, održavanje velikih rezervoara, bojlera. Sastoji se od suve kiseline i inhibitora, idikatora stanja i sprečava uništavanje čelika, legure bakra, aluminijuma tokom procesa čišćenja.Voda može biti hladna, ali učinak je 10 puta brži akoje temperatura vode viša,max. od 60 - 70° C.
 


Komunalna preduzeca

Published on 09:25, 04/04,2013

ENVIRON

 

Sredstvo za generalnu dezinfekciju kontejnera Efekti primene:

-Uništava bakterije, viruse i mikroorganizme,

-Neprijatne mirise( miris amonijaka),

-Biorazgradiv, ide u kanalizaciju bez neutralizacije, prijatnog mirisa svežine

 

DOUBLE BARREL

 

Tekuće koncentrovano sredstvo za pranje kontejnera i opreme. Ima ugrađen ihibitor da može skidati jake masnoće i prljavšine a da pri tome ne ošteti materijal.
 

VESTA AGRI

 

Bakterijsko-enzimski preparat za razgradnju otpadnih materija, uklanjanje neprijatnih mirisa u kontejnerima.
 
 

 


Ekologija

Published on 09:18, 04/04,2013

Sredstva za dezinfekciju i uklanjanje neprijatnih mirisa. Tretiranjem površina dolazi do procesa razgradnje materije u razmeri 1 l : 300 l vode, gde prestaje proces i eliminišu se neprijatni mirisi.

 

http://westchemie.biz/ekologija.html


Plantaza malina, borovnica i jagoda

Published on 09:16, 04/04,2013

BIOAKTIV (mikrobiološki kompleks)

 

Mikrobiološki kompleks koji predsatavlja mešavinu prirodnih nepatogenih mikroorganizama i gljivice koji se koriste u poljoprivredi. Biološke osobine: Revitalizator baziran na sinergičnoj akciji prirodnih mikroorganizama koji se dodaju zemljištu ili supstratima pospešujući transformaciju organske supstance u humusu. Agronomske karakteristike: Biološka revitalizacija rizosfere, sinergizacija i asocijacija sa đubrivima, perfektna kombinacija sa solarizacijom i sa smanjenom dozom fungicida, stvaranje veštačkih substrata koji se mogu ponovo iskoristiti putem kontrolisane upotrebe.
 


Plastenici i staklenici

Published on 09:14, 04/04,2013

ENVIRON

 

Sredstvo za tretman poljoprivrednog zemljišta.

 

Dezinfekcija zemljišta preparatom ENVIRON protiv nematoda, bakterija, gljivica i virusa koji su prisutni u zemljištu. ENVIRON deluje "kontaktno" na mikroorganizme pa se preporučuje navodnjavanje rizosfere. Prema nešem iskustvu to je 100 do 150 litara ENVIRON-a po hetkaru. Environ je visoko koncetrovani proizvod, razblažuje se vodom u razmeri 1:200, a količina može varirati u zavisnosti od veličine površine i vlage zemljišta. Vlaga bi trebalo da se spusti do 60 cm, radi boljeg dejstva na nematode.

 

BIOAKTIV (mikrobiološki kompleks)

 

Mikrobiološki kompleks koji predsatavlja mješavinu prirodnih nepatogenih mikroorganizama i gljivice koji se koriste u poljoprivredi.

Biološke osobine: Revitalizator baziran na sinergičnoj akciji prirodnih mikroorganizama koji se dodaju zemljištu ili supstratima pospešujući transformaciju organske supstance u humusu.

Agronomske karakteristike: Biološka revitalizacija rizosfere, sinergizacija i asocijacija sa đubrivima, perfektna kombinacija sa solarizacijom i sa smanjenom dozom fungicida, stvaranje veštačkih substrata koji se mogu ponovo iskoristiti putem kontrolisane upotrebe.

http://westchemie.biz/ratarstvo.html


Farme krave junadi i goveda

Published on 09:09, 04/04,2013

ENVIRON

 

Dezinfekcija farme, hranilica, dezobarijera, transportnih sredstava koja prevoze stoku.

Efekti primene:

• Uništava bakterije, viruse, mikroorganizme i gljivice,

• efikasan biocid u tvrdoj vodi,

• dezodoriše i uništava neprijatne mirise – amonijak,

• nije kancerogen i štetan za zdravlje životinja

http://westchemie.biz/stocarstvo.html


Farme svinja

Published on 09:06, 04/04,2013

Sredstva za dezinfekciju farmi, hranilica, dezobarijera, transportnih sredstava koja prevoze stoku.

 

http://westchemie.biz/stocarstvo.html


Zivinarska farma

Published on 08:57, 04/04,2013

Sredstvo za generalnu dezinfekciju farmi (kompletne površine objekta, dezobarijere, hranilice, pojilice, prevozna sredstva, mogućnost mešanja sa krečom prilikom farbanja objekta).

 

http://westchemie.biz/stocarstvo.html


Industrija alkoholnih i bezalkoholnih pica

Published on 08:56, 04/04,2013

Sredstva za čišćenje sirovih masnoća radnih površina, traka, podnih i zidnih pločica. Skidaju sve vrtse prljavština sa metalnih, rosfrajnih, plastičnih površina, ambalaže koje podnose tretiranje vodom.

 

http://westchemie.biz/prehrambena%20industrija.html


Pekarska industrija

Published on 09:41, 04/03,2013

Sredstva za odmašćivanje plehova, peći u pekarama, traka za proizvodnju pereca, štapića, friteza (za proizvodnju čipsa, pečenje kikirikija, badema...) mašinsko pranje velikog posuđa.

 

http://westchemie.biz/prehrambena%20industrija.html


Konditorska industrija

Published on 09:21, 04/03,2013

Sredstva za čišćenje naslaga proteina i drugih masnoća sa površina (aluminijuma, rosfraja, plastike, drveta).

 

http://westchemie.biz/prehrambena%20industrija.html